Maak kans op een avond uit met vriendinnen in Amsterdam in de perfecte Levi’s outfit

Van uiteten bij dit hippe restaurant tot eindigen in een karaokebar

uitgaan-vriendinnen-amsterdam-levis-outfit
Dennis SwiatkowskiInstagram

Zin in een avond uit met vriendinnen? Levi's biedt jullie de kans om een unieke avond uit te gaan. Influencers Elise, Sara, Sophie, Iris en Vita gingen je al voor (foto hierboven).

Hoe zo'n party night eruit ziet?
Eerst gaan jullie naar de Levi’s winkel waar jullie samen een compleet nieuwe Levi’s look mogen uitkiezen. In de nieuwe outfits gaan jullie eten bij Mama Kelly (die roze Instagram-hemel, ja) en na een avond tafelen rollen jullie het restaurant uit om de sterren van de hemel zingen in de Amsterdamse karaokebar Duke of Tokyo. Tot in de late uurtjes, want het is daar geweldig.

Hoe je kans maakt?

 1. Meld je tot 23 september aan via de Levi’s 247 app (Itunes & Google Play).
 2. Ga naar de trekking in de Portemonnee-sectie van je account (te vinden op het startscherm).
 3. Koop een voucher voor een lootje met je Coins.
 4. Je moet minimaal 500 Coins hebben om kans te maken.

  Doe mee en wie weet mag jij eind september ook samen met vier vriendinnen een avond eten, zingen en dansen, allemaal in Levi’s.

  Retro Sportswear Logo
  Er wordt bij Levi's een knipoog gegeven naar de old school logo's uit de jaren '80 en '90. De verschillende logo's passen bij verschillende jeans en creëren totaal andere outfits. Denk aan een rock'n roll look waarbij je de logo's combineert met Levi's nieuwe vervaagde ’90s 501®-jeans à la Kurt Cobain. Channel your inner Rachel met de de high-waist jeans uit het eerste seizoen van Friends, die Levi's ook in de winkel heeft liggen. Of ga voor de hiphop-vibe met retro sportswear in P. Diddy-stijl.

  De nieuwste Levi's collectie

  Kies dit seizoen ook eens voor de Levi's® 700 Series jeans, met innovatieve stretch denim dat ervoor zorgt dat de jeans mooi aangesloten zit. Deze is gemaakt om te flatteren, te vormen en geeft een liftend effect. Of het een high-rise 724 straight leg is of een high-waisted Mom Jeans, hoge tailles zijn in. Extra fijn: veel jeans zijn cropped en tapered, wat betekent dat je nieuwe laarsjes of sneakers goed zichtbaar zijn. Genoeg om te scoren dus.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Fashion