Bella Hadid draagt een nogal pikant nude bodysuit naar New York Fashion Week

Tijdens de Icons party ging Bella Hadid voor een nogal gewaagde, huidkleurige bodysuit. Laten we zeggen dat er niets aan de verbeelding wordt overgelaten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is fashionweek-maand. Niet alleen in Amsterdam laten designers hun nieuwste collectie zien, ook in andere steden ter wereld is de modemaand van start gegaan. Om niet de minste te noemen: New York. Van zes tot en met veertien september is toute bekend Amerika te zien op de rode loper.

Zo ook tijdens Harper's Bazaar Icons party van afgelopen vrijdag 7 september in The Plaza Hotel. Wat wij dan vooral leuk vinden? Outfits checken. En daar kwamen een paar bezienswaardigheden voorbij, zo ook de huidkleurige Mugler jumpsuit - of zeg maar gerust bodystocking - van topmodel Bella Hadid.

Die durft
Dat Bella niet vies is van een beetje nude, wisten we al. De 21-jarige houdt ervan om op z'n tijd - of zeg maar gerust bijna altijd - letterlijk te laten zien wat voor vlees ze in de kuip heeft (geef haar eens ongelijk, met zo'n lijf).

Het is dan ook altijd de vraag in wat voor gewaagde outfit ze verschijnt tijdens feesten en partijen. Dat kan een see through jurk zijn waar bijna niets aan de verbeelding wordt overgelaten, maar ook een trainingspak. Tijdens de Icons party ging ze meer voor optie één, alleen werd de jurk vervangen voor een bodysuit.

GettyImages

'Ben even naar de wc'
Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat we het hier hebben over een gedurfde, fenomenale 'lewk'. Vergeet vooral niet naar Bella's highlighter te kijken. Die MOETEN wij hebben.

GettyImages

Er is alleen één ding waar we minder jaloers op zijn; als je dacht dat naar de wc gaan met een jumpsuit al moeilijk was, bedenk dan maar is wat Bella moest doorstaan in deze outfit..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion