Rihanna maakt statement met haar lingerieshow Savage x Fenty

Er liepen zelfs zwangere modellen mee op de catwalk

rihanna-fashionshow 
Getty Images

Gisteravond sloot 'zangeres turned into ontwerper' Rihanna de New York Fashion Week af met haar Savage x Fenty modeshow. Tijdens de modeshow werd haar nieuwe lingerielijn geshowd, en we kunnen wel stellen dat RiRi een behoorlijk statement maakte.

Savage x Fenty
De modeshow van de 30-jarige zangeres zag er niet uit zoals alle andere. Geen statische catwalk voor de RiRi; er lagen groene grasmaten en bergen met zand op de grond. De ruimte was gevuld met planten, rotsen en plantenkassen.

Modellen
Niet alleen maakte de aankleding van de show indruk, ook vielen de modellen die meeliepen op. Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze geen statement wilde maken en voor diversiteit zorgde op de catwalk.

Alles is voorbij gekomen: van size zero tot plus size modellen. Blank, getint en donker. In de show liepen ook twee zwangere modellen mee in nietsverhullende lingerie, onder wie de 22-jarige Slick Woods. Zie hier de beelden van de show.

Bekende gezichten
Uiteraard liepen er ook een aantal bekende modellen mee tijdens de show, zoals de zusjes Hadid, Duckie Thot en Paloma Elsesser.

Bestellen maar
Niet alleen werden we blij van de diversiteit in modellen die meeliepen in Rihanna's show, ook de maten van de verschillende setjes zijn om vrolijk van te worden. Voor ieder wat wils. De beha's zijn verkrijgbaar van maat 32A tot 44DD en de broekjes van maat XS tot 3XL. Wie haast zich naar de website voor een nieuw setje?

YouTube
YouTube
YouTube
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion