Dit mode-item zie je overal op Instagram

Easy breezy

Dit is de zomer van linnen. De natuurlijke stof zie je overal op Instagram. Niet enkel vegan hippie's lopen er mee, maar het wordt omard door al het modeminnend volk. Een beetje zoals het is gegaan met de Birkenstock sandalen. Die trouwens heel goed passen bij linnen.

Een kraakheldere witte linnen blouse is een wardrobe staple. Doet het altijd goed. En de stof is ideaal met de bloedhete weer. Het ademt wel en zweet niet. En alles zit heerlijk loesoe. Laat maar waaien. Geweldig over een bikini, maar ook 's avonds chic met je haar strak naar achteren, oorbellen en een fijn kettinkje.

Omarm de natuur
Naast de klassieke blouse met kraagje, gewone knoopjes en overhemdsmouwen zijn er ook avontuurlijkere tops op de markt met grote houten knopen. Drie jaar geleden zou dit regelrecht uit een wijde-kleren-winkel voor 40+ vrouwen met roodgeverfd haar komen, nu is het van ZARA.

Deze zomer gaan we allemaal voor hardcore Kleine Huis op de Prairie met liefelijke lange linnen jurken. Wit op wit wordt omarmd, en life is good. Kijkt u mee?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion