Vans komt met heel nieuw sneakermodel Varix WC

De schoen is gemaakt van premium leer en textiel

vans-sneakermodel-varix-wc
Aimerito Photography

Als wij over Vans-schoenen schrijven, denk jij waarschijnlijk aan het Sk8-model of de slip-on met ruit. Daar gaat de Varix WC verandering in brengen. Het Amerikaanse merk lanceert drie fonkelnieuwe sneakers die wij wel aan onze voeten zien dit najaar.

Dad sneaker
Het van oorsprong Amerikaanse skatesneaker- en kledingmerk Vans komt met hun eerste lifestyle-schoen, waarbij zowel functionaliteit als comfort de twee belangrijkste speerpunten zijn. Voeg daar 'on trend' maar aan toe, want het ontwerp is precies in lijn met de dad-sneakertrend.

Waffle cup-technologie
Typerend voor de sneaker, die verkrijgbaar is in het zwart, wit en in een gekleurd pallet, is de waffle cup-technologie. Die zie je terug in de buitenzool. Deze techniek is niet alleen mooi voor het oog, maar het zorgt er ook voor dat de schoen langer meegaat (en daarmee dus duurzamer is).

Premium leer en textiel
Deze huidige drie sneakers zijn gemaakt van premium leer en textiel. We kunnen je alvast verklappen dat er waarschijnlijk meer varianten van de Varix WC gaan komen, gezien het merk spreekt over ‘de Varix-WC collectie van dit najaar'. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat er snel nieuwe kleuren volgen.

Wil jij deze nieuwe sneakers aan je voeten? de collectie is eind september in de winkel verkrijgbaar. Goed nieuws! Tijdens National Glamour Day op 29 september scoor je de sneaker met 20% korting.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion