Wil je hebben! Love Stories x H&M vanaf vandaag te koop

Love Stories-setjes voor H&M-prijsjes: score!

lingerielijn-lovestories-hm-in-winkels
Lovestories x H&M

Voor het eerst in de geschiedenis van H&M is er een samenwerking met een lingeriemerk. En wat voor één. H&M slaat de handen ineen met het Amsterdamse Love Stories. Het merk dat bekend staat om haar eclectische prints, schattige mix-and-match setjes en comfortabele maar toch sexy ontwerpen.

Die samenwerking is vanaf vandaag te koop. En wij kunnen je vertellen, hier word je hebberig van.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Print en kleuren everywhere
De H&M x Love Stories-collectie bestaat uit lingeriesetjes en nachtkleding, zoals we die van Love Stories gewend zijn. Lees: leuke print- en kleurcombinaties ofwel ‘the perfect mismatches’. In deze collectie zijn het vooral luipaardprint, sterren, bloemen en kant in combinatie met zwart, roze en olijfgroen.

H&M x Love Stories
In de collectie vinden we bralettes, broekjes, strings, nachtkleding, een oogmasker, toilettasjes en sokken in materialen als kant en satijn. Genoeg om je lingeriecollectie mee uit te breiden.

Vanaf augustus in de winkel
De collectie is vanaf 9 augustus in geselecteerde H&M-winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. De prijzen variëren van €7,99 (string) tot €49,99 (pyjama blouse). Love Stories-designs voor H&M-prijsjes dus. Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion