Aldi verkoopt vanaf morgen een teddy coat (in twee kleuren)

En dat voor, jawel, €29,99

aldi-teddy-coat
Getty Images

Zoals het met veel trends gaat, is het wachten op de betaalbare ketens die het trucje afkijken en een goedkopere variant op de markt brengen. Zo ook bij de inmiddels beroemde teddy coat. Waar we eerst alleen de originele, gebroken-witte variant zagen, heb je nu keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Ondertussen zijn we een paar teddy-jaren verder en zitten we niet meer in het kaliber 'betaalbare' jas, maar eerder 'koopjes'. Te danken aan Aldi, die vanaf morgen twee teddy coats verkoopt.

Team groen of zwart?
Vanaf dinsdag 9 oktober liggen er twee teddy coats in de schappen: een groene en zwarte variant. De jas is gevoerd, is er in maat S tot en met XL en dat voor een Aldi-prijsje van €29,99.

Aldi
Aldi
Aldi

Bitte, schnell
We gokken dat de jassen, net als de regenjas, als een gek over de toonbank zullen gaan. Kortom; wees er snel bij. Online bestellen kan ook (vanaf morgen).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion