H&M lanceert nieuwe collectie in samenwerking met Moschino

Worden we hebberig van

Moschino x H&M 
Moschino

8 november is het zover: de nieuwe designercollectie van H&M ligt dan overal in de winkel.

Na het Britse merk Erdem (lees lange jurken en bloemenprint) mocht Jeremy Scott, hoofdontwerper van het Italiaanse merk Moschino, in samenwerking met H&M een collectie uitbrengen. Je weet wel, de man van de populaire teddyberen, McDonalds-logo's en schoonmaakflessen.

H&M's creative advisor Ann-Sofie Johansson is blij met de samenwerking: "We houden ervan om onze klanten iets compleet anders te geven bij elke samenwerking. Na de schoonheid van Erdem hebben we nu dapperheid, plezier en glamour nodig."

Glamour sprak ontwerper Jeremy Scott over zijn collectie met de Zweedse modeketen.

Welke typische ontwerpen van Jeremy Scott kunnen we verwachten?
J: "Moschino x H&M is 100 procent Moschino, 100 procent ik. Het heeft alles waar ik van hou. Denk aan popcultuur, een streetwear-sfeer, glamour en gevoel voor humor. Er zijn enkele stukken die verwijzen naar het Moschino-archief, en sommige naar mijn eigen werk voor het label. Maar er zijn ook veel items die volledig exclusief zijn voor deze samenwerking."

Je wordt 'de ontwerper van het volk' genoemd. Welk type persoon had je in gedachten om deze collectie te maken?

J: "Dit is een collectie voor fans over de hele wereld. Ik vind dat mode democratisch moet zijn. Ik ben enorm blij dat mijn fans Moschino x H&M kunnen kopen en het een onderdeel van hun leven wordt. Er zijn veel mensen die van Moschino houden, maar die het niet konden betalen. Het is prachtig dat het nu wel kan."

Wat voor gevoel wil je dat mensen hebben wanneer ze deze collectie dragen?

J: "Ik wil dat mensen plezier hebben en vreugde ervaren. Mode gaat voor mij om plezier en uitdrukken wie je echt bent."

Wat is je favoriete stuk uit de collectie?
J: "Dat is de meest onmogelijke vraag en iedereen vraagt ​​het! Het is moeilijk voor me omdat de stukken aanvoelen als mijn eigen kinderen. Ik hou van ze. Mijn favoriet verandert elke seconde van elke minuut. Nu is mijn favoriete stuk het kleine, gevoerde jasje dat zo kort is dat het bijna om je oksels zit."

Benieuwd naar de nieuwe collectie?

Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
Moschino x H&M
MOSCHINO x H&M
MOSCHINO x H&M
MOSCHINO x H&M
MOSCHINO x H&M
MOSCHINO x H&M
MOSCHINO x H&M

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion