UNIQLO en Alexander Wang brengen samen een nieuwe kledinglijn uit

Het gaat om vernieuwde HEATTECH kleding

uniqlo-alexander-wang-nieuwe-collectie
Instagram

Nieuws uit modeland: UNIQLO brengt samen met bekende modeontwerper Alexander Wang een nieuwe collectie uit. Alexander Wangs kenmerkende design en UNIQLO’s functionele HEATTECH worden gecombineerd tot een praktische en draagbare kledinglijn.

Tien jaar later
Dit is niet de eerste keer dat Alexander en UNIQLO samenwerken. Tien jaar geleden deed de modeontwerper mee aan het UNIQLO Designers Invitation Project. Yuki Katsuta, hoofd van UNIQLO, vertelt over de samenwerking: “Alexander maakte op dat moment met zijn vermogen om trends te identificeren grote indruk op me. Ik hoop dat consumenten plezier zullen hebben van deze nieuwe dimensie in HEATTECH, die onze langlopende lijn verder brengt dan zijn oorsprong als binnenkleding door zijn functionaliteit te vergroten met het inspirerende ontwerp van Alexander.”

Less is warmer
UNIQLO’s HEATTECH-kleding wordt gemaakt met Toray Industries, een bedrijf dat hoge kwaliteit stoffen maakt. De binnenkleding heeft het vermogen om lichaamswarmte vast te houden in het stof. Wat dat betekent: met een dunne laag HEATTECH-kleding heb je het al warm genoeg. UNIQLO heeft al shirts, leggings, jeans en sokken van dit materiaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion