Meghan Markle's kledingkeuzes breken koninklijke voorschriften

Meghan mag niet eens haar eigen kleur nagellak kiezen

Beauty, Fashion, Headgear, Hat, Model, Long hair, Photo shoot, Fashion accessory, Smile,
Getty Images

Ondanks het feit dat Meghan Markle de picture perfect nieuwe royal lijkt, heeft ze toch wat moeite met de ‘familieregels’, oftewel de kledingvoorschriften. Queen Elizabeth heeft nauwe protocollen opgezet (zoals geen broekpakken en geen blote benen).

Dat de Duchess moeite heeft met deze voorschriften, vinden we best begrijpelijk. Want mocht ze de eerste 36 jaar van haar leven nog zelf haar kledingkeuzes bepalen, kan ze nu niet eens meer haar eigen kleur nagellak kiezen (alleen bepaalde nude tonen zijn geoorloofd).

Soms wat frustrerend
Volgens een bron van People Magazine kan ze goed overweg met de veranderingen, maar vindt ze het soms lastig: “Ik denk dat ze het af en toe wat frustrerend vindt. Maar dit is haar nieuwe leven en ze moet er nu eenmaal mee leren omgaan.”

Onbegrip
Daarnaast zou de Duchess moeite hebben met het begrijpen van bepaalde regels. Zoals het feit dat de Queen vrouwen liever ziet in jurken en rokjes dan in een pak.

Grenzen opzoeken
De 37-jarige royal doet haar best, maar af en toe is ze niet bang om de grens op te zoeken. Wij zetten een aantal voorbeelden op een rijtje voor je.

Getty Images

Bondi Beach
Meghan Markle bezocht op 19 oktober samen met haar man Bondi Beach (Australië) op schoenen die de royals als taboe beschouwen: de sleehak. De reden? Queen Elizabeth vindt ze simpelweg niet mooi.

Getty Images

Hamilton Charity Performance
Bij het Hamilton Charity Performance op 29 augustus verscheen de 37-jarige Duchess of Sussex in blote benen in een zware Judith & Charles jurk. Volgens het protocol zou Meghan áltijd een panty aanmoeten als ze een jurk of rok draagt.

Getty Images

Wimbledon
Ondanks het feit dat Queen Elizabeth liever vrouwen in jurken en rokken ziet koos Meghan toch voor een witte broek en een gestreept blouse van Ralph Lauren voor de Wimbledon wedstrijd op 14 juli 2018. De hoed die ze meenam mocht ze helaas niet opzetten en hield ze gedurende de wedstrijd in haar hand. Waarom? Het publiek achter haar zou anders de wedstrijd niet goed kunnen zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion