Je ziet het als allereerste: de Alexander Wang voor Uniqlo collectie

Geloof ons: het gaat 8 november storm lopen op deze items

alexander-wang-uniqlo-heatteck
Uniqlo

Uniqlo opende 28 september haar eerste store in Nederland. Dé perfecte timing blijkt nu. Het Japanse merk onthult vandaag namelijk een samenwerkingscollectie met niemand minder dan de Amerikaanse Alexander Wang.

Bekende ontwerper
De oplettende modeliefhebber heeft de aankondiging waarschijnlijk al online voorbij zien komen. Voor een ontwerp van de populaire designer - hij heeft zijn gelijknamige label Alexander Wang en was tot 2015 de hoofdontwerper van Balenciaga– hoef je nu niet meer eindeloos te sparen.

Een design van Alexander Wang binnen handbereik
Uniqlo en de 35-jarige designer komen met items tussen de €9,90 en de €39,90. Vandaag tonen Uniqlo en Alexander Wang voor het eerst beelden van de collectie en daarmee ben jij de eerste die het te zien krijgt!

Duurzaamheid
Het Japanse merk Uniqlo staat voor eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid. En dat is precies wat onze kledingkast goed kan gebruiken in tijden van fast fashion waarbij het grootste deel van de markt gericht is op trends en zo veel mogelijk consumeren.

Speciale stoffen
Wat maakt de samenwerking zo bijzonder? Wang maakte bij het ontwerpen van de lijn dankbaar gebruik van Uniqlo’s Heattech techniek. Die bestaat uit het samenbrengen van vier soorten garen die samen lichaamsvocht kunnen absorberen. Daardoor kan de stof jouw eigen lichaamswarmte vasthouden in de luchtzakjes van de vezels. Warmte gegarandeerd dus deze winter!

Sporty spice
De collectie bevat neo-futuristische elementen in een sportieve stijl. Denk aan neon kleuren en glossy geribde materialen die je meenemen naar jaren '80.

Maak kennis met de collectie
Functioneel, mooi en duurzaam. Wat Glamour betreft de perfecte combinatie om een stuk een lange tijd met plezier te dragen. De redactie ging je alvast voor en koos haar 7 favorieten. De items check je hieronder.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Uniqlo

Heattech Ribbed tank top, voor €19,90

Uniqlo
Uniqlo

Heattech Crew Neck, voor €19,90

Uniqlo

Heattech grijze legging, voor €19,90

Uniqlo

Heattech BH, voor €19,90

Uniqlo

Heattech Extra Warm Bodysuit, voor €39,90

Uniqlo

Heattech shorts, voor €9,90

Zelf de hand leggen op een item van Wang voor Uniqlo? De collectie is vanaf 8 november verkrijgbaar in de store aan de Kalverstraat in Amsterdam of via uniqlo.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion