Oeps.. Prijskaartje bungelt nog aan Meghan Markle's jurk

Het zijn net mensen, die royals

Footwear, Shoe, Gesture,
Getty Images

Dat Meghan Markle af en toe de grenzen op zoekt als het om kleding gaat, dat wisten we. De picture perfect nieuwe royal lijkt wat moeite te hebben met de koninklijke kledingregels. Of ze heeft er lak aan, kan ook. Maar deze recente fashion faux pas lijkt geen bewuste keuze. Het zijn ook net mensen hè, die royals.

Fashion faux pas
De Duchess of Sussex heeft tijdens haar bezoek aan Tonga een kleine modeblunder begaan. Vlak nadat ze samen met Prins Harry het vliegtuig uitstapte, was duidelijk zichtbaar dat het prijskaartje nog aan haar rode jurk hing.

Oepsie
Gelukkig werd het foutje van de 37-jarige hertogin snel opgemerkt, omdat het kaartje op een opvallende plek (onderaan de nauwsluitende geborduurde jurk) te zien was. Er wordt nog gespeculeerd of het daadwerkelijk om een prijskaartje gaat.

Waslabel of prijskaartje
Britse media denken dat het om een prijskaartje gaat. Dit omdat kledingwinkels kaartjes van de online bestelde artikelen vaak aan de binnenzijde van de artikelen laten bevestigen. Op social media menen de royaltyfans dat het om een groot uitgevallen waslabel gaat.

De jurk
De jurk in kwestie is van de designer Pleated Floral Gown en is online te koop voor vierhonderd pond. Meghan droeg een Dior clutch uit de 2017-collectie. Een paar marineblauwe Manolo Blahniks maakte de look af.

Getty Images

Clueless
De zwangere Meghan zelf kreeg gisteren niks van het bungelende prijskaartje mee en begroette vrolijk het Polynesische volk. De voormalig Suits-actrice wisselende vrij snel na haar aankomst op het vliegveld van outfit.

Bij de officiële receptie en diner van koning Tupou VI en koningin Nanasipau’u droeg Meghan een lange witte satijnen jurk van Thea, met de juwelen van haar overleden schoonmoeder prinses Diana.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion