Line-up van artiesten Victoria's Secret Fashion Show is bekend

Benieuwd wanneer je de show in Nederland kunt zien?

image
Getty Images

Als we zeggen dat alle modellen ervoor willen werken en alle vrouwen er een lingeriesetje van (willen) hebben, dan zeg jij: Victoria's Secret.

Toch gaat het niet voor de wind met het modemerk. Als de verkoopcijfers zo doorgaan, is de kans groot dat het einde van Victoria's Secret nabij is. Er is alleen één ding waar heel de wereld elk jaar naar uitkijkt: de Victoria's Secret Fashion Show. Dat wordt jaarlijks GROOTS aangepakt.

Wie, wat, waar
Niet alleen is het elk jaar weer de vraag waar de show plaatsvindt, wie erin meelopen, wie de befaamde Angels zijn en welk model zich gelukkig mag prijzen in de Fantasy Bra, ook worden elk jaar de grootste artiesten opgetrommeld om de show aan elkaar te zingen.

Dat zijn dit jaar wederom niet de minsten, zo blijkt uit de line-up die gisteren bekend werd gemaakt. Shawn Mendes, Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora en The Struts treden op tijdens de Show. Ehm, waar kunnen we nog tickets krijgen. Please, please.

Kijken
De lingerieshow vindt op 2 december in New York plaats en wordt live uitgezonden op de Amerikaanse televisie via ABC. Dit jaar zien we wederom 'onze' Victoria's Secret Angel Romee Strijd met haar wings op de catwalk. Daarnaast maken twee andere Nederlandse modellen hun VS-catwalk debuut: Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt.

View this post on Instagram

@roberto_cavalli

A post shared by Yasmin Wijnaldum (@yasminwijnaldum) on

View this post on Instagram

@albertaferretti 🔥

A post shared by Myrthe Bolt (@myrthebolt_) on

Kijken
Vraag je je af of en wanneer we de show in Nederland kunnen zien? Naar verwachting zal dat midden december zijn. Net 5 heeft zoals elk jaar de rechten voor het uitzenden van de show in handen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion