Victoria's Secret maakt loeidure Fantasy Bra 2018 bekend

Inclusief model dat erin mag paraderen over de catwalk

image
Getty Images

De Victoria's Secret Fashion Show is elk jaar op zich al 'een dingetje'. Wie lopen er mee? Welke artiesten treden er op? Wie mogen zich dit jaar Angel noemen en met vleugels over de catwalk flaneren?

Maar de grootste vraag is jaarlijks toch wel: hoe ziet de Fantasy Bra eruit en wie mag 'm dragen? Dat maakte het lingeriemerk gisteren bekend. En halleluja, daar mogen wat extra security guys voor worden ingezet.

Duur grapje
Bloed, zweet en héél veel inspanning zitten er in onderstaande beha. Om precies te zijn zitten er 930 werkuren in, wat resulteert in 2100 Swarovski-steentjes op de beha.

De Fantasy Bra is dit jaar gemaakt door Atelier Swarovski, kost $ 1 miljoen dollar (omgerekend € 875.000) en wordt gedragen door niemand minder dan het 30-jarige Zweedse model Elsa Hosk.

Ook leuk: hier kreeg Elsa via een mysterieus pakketje te horen (en zien) dat zij degene is die dit jaar in de loei-dure beha mag paraderen.

Hebben
Mocht je denken; 'die wil ik hebben!', maar mocht je ook denken 'dat kan ik van z'n lang-zal-ze-leven niet betalen', dan hebben we nieuws voor je. Victoria's Secret heeft een vergelijkbaar model gemaakt die je vanaf 29 november kunt shoppen in zowel de winkel als online.

Kost je nog steeds een halve rib uit je lijf ( $ 250), maar je hoeft er in ieder geval geen bank voor te overvallen.

Fashion Show
Mocht je het gemist hebben: de lingerieshow wordt op 2 december live uitgezonden op de Amerikaanse televisie via ABC.

Dit jaar zien we wederom 'onze' Victoria's Secret Angel Romee Strijd met haar wings op de catwalk. Daarnaast maken twee andere Nederlandse modellen hun VS-catwalk debuut: Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt.

Niet alleen is de line-up al bekend van artiesten die de modellen vocaal zullen begeleiden, ook liet Bella Hadid weten wat haar dieet is ter voorbereiding van de show.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion