Video challenge: influencers Juultje en Gio stylen elkaar in één minuut

En dat doen ze met de tofste items uit Zalando’s nieuwste denimcampagne

zalando-juultje-gio-video-challenge-stylen
Zalando x Glamour

Als je op zoek bent naar mode volgens de allerlaatste trends, zit je wel goed bij Zalando. Het grootste online modeplatform van de Benelux heeft een nieuwe denimcampagne gelanceerd. En laat denim nu net een trend zijn waar we wel iets mee kunnen deze winter.

Denim for the win
De campagne
#zalandodenim draait om onafhankelijkheid, creativiteit en authenticiteit. Zalando werkt samen met zes opkomende talenten uit Nederland en België om de denimitems te showen. Benieuwd naar de verschillende (unieke!) looks? Bij het decembernummer van Glamour krijg je Glamour's Zalando Special cadeau.

Influencers
Dat de items uit #zalandodenim helemaal on trend zijn voor dit seizoen, laten Instagram-icoon Juultje en bekende YouTuber Gio zien. In een nieuwe video gaan de twee influencers een challenge aan: elkaar (binnen 1 minuut!) stylen op de Glamourredactie met de items uit de denimcampagne van Zalando. Het resultaat:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Neon-gele jas
Dat de twee bekende koppen zelf ook wel in de items van Zalando willen rondlopen, moge duidelijk zijn. Kijk maar naar de neon-gele (nog een wintertrend!) mannenjas van Tommy Hilfiger die een favoriet van zowel Gio als Juultje blijkt te zijn.

Mannenkleding voor vrouwen
Ook leuk: de influencers laten zien hoe vrouwen (in dit geval Juultje) mannenkleding net zo goed kunnen rocken als vrouwenkleding. Shoptip voor als je niet (genoeg) slaagt bij de vrouwenafdeling: neem een kijkje bij de shirts, truien en jassen van de mannenafdeling.

Kleding shoppen met korting
Wil je net als Juultje en Gio de laatste trends volgen met de items uit #zalandodenim? Kom dan naar Zalando’s Denimpop-up evenement in Roodkapje in Rotterdam. Op 15 november (van 17:00 tot 21:00) kun je hier je denimitems customizen, items uit de campagne shoppen met korting en genieten van een mini-concert van singer-songwriter Naaz. Kijk op het Facebook-evenement van Zalando voor meer informatie.

Items uit de video
Wil je de items die Juultje en Gio in de video kiezen zelf shoppen? Dat kan, met één druk op de knop:

Look 1:

Juultje
- Coltrui van Calvin Klein: €49,95
- Tuinbroek van Kings of Indigo: €179,95

Gio
- Spijkerjas van G-Star: €349,95

Look 2:

Juultje
- Bomberjack van Diesel: €329,95
- T-Shirt van Levi's: €19,95
- Jeans van Diesel: €179,95

Gio
- Overhemd van Levi's: €69,95
- Cargobroek van G-Star: €139,95

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion