Doei kerststress! Winkelen bij Bijenkorf krijgt upgrade dankzij nieuwe technologie

Nooit meer afgezaagde cadeaus onder de boom

Building, Property, Landmark, Lighting, Architecture, Facade, Night, Mixed-use, Home, Real estate,
Bijenkorf

Het feestseizoen komt eraan! Confession time: we hebben al een app gedownload die de dagen tot Kerst (47 om precies te zijn) aftelt. Kersdiners, (teveel) rode wijn en uiteraard cadeautjes. Ben je het geven van afgezaagde cadeaus (lees: het zoveelste paar sokken voor je vader) zat? Bijenkorf got us covered.

Persoonlijke gift finder
Voor het vinden van het perfecte cadeau hoef je de deur niet meer uit. Met de online persoonlijke gift finder zorgt Bijenkorf voor het ideale cadeau.

De winkel heeft een speciale technologie ontwikkeld; met behulp van artificial intelligence kom je al swipend tot het perfecte cadeau voor je partner, familie of vriendinnen. In het winkelmandje, 'met cadeaupapier inpakken' aanvinken en afrekenen. Een kind kan de was doen.

Persoonlijke Kerstshopper
Wil je liever zelf even in het warenhuis rondkijken voor wat cadeau-inspiratie? Dat kan ook. Extra hulp nodig? De persoonlijke Kerstshopper is je redding. Zij helpen je aan de leukste cadeaus. Handig: de cadeaus worden feestelijk ingepakt en je hoeft niet in de rij te staan om af te rekenen. Deze gratis service is vanaf 13 november hier te boeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion