HEMA komt met foute kerstkleding voor het hele gezin

En ja, ook hond Fikkie is meegeteld als gezinslid!

People, Christmas, Christmas eve, Christmas tree, Child, Fun, Event, Happy, Toddler, Holiday,
HEMA

In de categorie 'wil, nee MOET, je hebben voor de kerstdagen': HEMA is er weer met een foute kerstcollectie. En nee, dat is niet zomaar een kerstcollectie met een foute kersttrui en een rendierenmuts.

Het gaat om een foute collectie voor het hele gezin. Kortom: jij, je vriend, oma, moeder, kind, baby en hond kunnen in dezelfde outfit door het huis banjeren - of over straat, kan jou het wat schelen.

What the elf?
We nemen je mee in het foute-kerst-assortiment. De elfenpyjama is er voor het hele gezin. Met muts en bijpassende sloffen maak je je look helemaal compleet.

HEMA

Naast de elfenpyjama's zijn er ook rendieren-onesies. De huisdieren worden ook niet vergeten, zelfs voor Fikkie, Takkie en Brutus zijn er kerstoutfits (beschikbaar in hondenmaat S, M en L).

HEMA

Ugly sweater
Net als voorgaande jaren zijn de ugly sweaters nog steeds een groot kerstsucces. De designers van HEMA zijn druk bezig geweest om wederom erg lelijke, maar daardoor briljante truien te maken. Het resultaat: Takkie-truien met lampjes erin. Een klein tikje op het lampje en hij doet het.

HEMA

Wasmachine-waardig
Wel zo fijn: de truien kunnen gewoon in de wasmachine. Naast de Takkie-sweater heeft HEMA nog meer kersttruien met lampjes en belletjes. Zie hier.

Mocht je er geen genoeg van krijgen; je kunt je vriend altijd nog in het nieuw steken met een kerstboxer en bijpassende kersttiara. Als dat geen wilde avond wordt..

HEMA
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst