Nieuw (opvallend) model broek opgedoken in de modewereld: de asymmetrische jeans

Gevalletje 'you love it or you hate it'

Door de jaren heen passeerden er al behoorlijk wat gekke modetrends de revue. Om maar even een voorbeeld te noemen: de platform Crocs die Balenciaga in 2017 de catwalk op stuurde. Een andere modeontwerper komt nu weer met een gevalletje ‘gemengde gevoelens’. Maak kennis met de asymmetrische jeans.

Ontwerper
Het concept is simpel: het is een jeans met één wijde en één rechte pijp. Het idee komt van Ksenia Schnaider, een ontwerper uit Oekraïne. Aan het tijdschrift Dazed vertelt ze over de ophef rondom de broek. “Er is mij verschillende keren verteld dat de asymmetrische jeans te extreem is,” begint ze. “Daarom heb ik een paar seizoenen gewacht met de lancering, maar heb nu besloten het gewoon te doen. Ik vind het goed dat mensen erover praten.”

Het internet reageert
De reacties op de broek zijn gemengd. Het is een typische ‘you love it or you hate it’-situatie. Een hoop fans plaatsen “Yesss!” onder de Instagram-foto’s van Ksenia. Anderen reageren met “NEE. Niet als ik serieus genomen wil worden,” en “dit ziet er belachelijk uit.”Trend in opkomst?
Of je ervan houdt of niet; het zou best wel eens een trend kunnen worden. Ksenia Schnaider ontwierp een paar maanden geleden nog een andere opvallende broek: jeans shorts over een normale jeans gedragen.

Toen waren de reacties net zo verdeeld als over de asymmetrische jeans. Toch werden een paar bekende mensen in de modewereld vervolgens wél ermee gespot. Denk aan Bella Hadid, Gigi Hadid en Dua Lipa. Zou hetzelfde gebeuren met de asymmetrische jeans?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion