De nieuwe jeans van Levi’s zie je binnenkort overal

Hollen naar de winkel, dus

levis-engineered-jeans-opnieuw-uit
Levi's

Als je ergens van op aan kunt, is het dat je altijd goed zit met een Levi’s jeans. Het merk bestaat al sinds 1853 (!) en weet ons nog steeds te verbazen met items van goede kwaliteit, met mooie pasvormen en naar de laatste mode.

It's back!
Levi’s heeft een oude bekende in een nieuw jasje (of beter gezegd: nieuw modelletje) gestoken. De Levi’s ® Engineered Jeans™ werd in 1999 gelanceerd. De broek – die toen al een groot succes was – is terug, maar dan met een moderne twist. Wij gokken dat je deze jeans dit seizoen overal gaat zien.

Stretchy
De broek is niet alleen een favoriet vanwege de pasvorm, maar ook vanwege de techniek die erbij is gebruikt. Levi’s implementeerde de Four-Way stretch technologie, waardoor je vrij en comfortabel in de jeans kunt bewegen. Zonder dat de kwaliteit of contemporary look verloren gaat.

Te koop
Op zoek naar de perfecte jeans – óf gewoon enthousiast geworden van de Levi's® Engineered Jeans™? Dan hebben we fijn nieuws. De broek en de rest van de Engineered-collectie is sinds donderdag 7 februari wereldwijd verkrijgbaar. Rennen naar je dichtstbijzijnde Levi’s winkel, dus.

Bekende koppen
Voor de campagne van de Engineerd Jeans™ schakelde Levi’s de hulp in van bekende creatievelingen. Hip-hop artiest Ray Fuego, vrouwelijke DJ Carista, art director Yavez S.E. Anthonio, fashion stylist Majjid Karrouch en de Vlaamse muzikant & art director Baloji dragen de jeans al. Nu jij nog.

engineered-jeans-levi-s
Levi's
engineered-jeans-levi-s
Levi's
engineered-jeans-levi-s
Levi's
engineered-jeans-levi-s
Levi's

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion