Eindelijk: Love Stories komt met bralettes voor grote borsten

Een stap in de goede richting

love-stories-bralettes-borsten-grote-maten
Love Stories

Vrouwen met grote borsten kennen het probleem vast: je shopt met een vriendin in een willekeurige winkel, ziet een schattige bralette hangen, denkt ‘goh, laat ik het eens proberen’ en merkt dan dat niet alles er ehm – helemaal in past.

Dat was voorheen bij Love Stories ook het geval. Maar daar brengt het lingeriemerk nu verandering in.

Grand Amour
Love Stories heeft sinds deze week een nieuwe collectie bralettes. In de Grand Amour-reeks vind je bralettes die we gewend zijn van het merk, maar dan in grote maten. En extra stevig.

Bralettes
De bh’s zijn te koop in de boetieks van Love Stories of via de website. De grotere maten gaan bij cup E en cup F van 70 tot 80 centimeter. Het gaat om vier modellen: Love Lace Vintage Rose, Love Lace Black, Darling Brown en Darling Lace. De prijzen vallen binnen de bekende prijscategorie van Love Stories; je betaalt 70 euro voor een bralette.

Meer, meer!
Goed begin, die grote cupmaten. Maar het kan nog beter als je het ons vraagt. Een hoop Nederlandse vrouwen hebben immers een grotere cupmaat dan 80F. In een volgende Grand Amour-collectie, wellicht?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion