Asos verkoopt dupe van Kate Middletons BAFTA-jurk

En dat voor maar €75

The Duke And Duchess Of Cambridge Tour Australia And New Zealand - Day 14
Brendon ThorneGetty Images

Op 10 februari was het weer tijd voor de jaarlijkse British Academy Film Awards in de Royal Albert Hall in Londen. Ook Kate en William waren aanwezig tijdens de uitreiking van de awards. Kate verscheen in een witte jurk van Alexander McQueen.

Prachtig, als altijd. Maar voor de gemiddelde mens niet te betalen door het prijskaartje dat eraan hangt. Daar heeft Asos iets op bedacht. Hallo dupe.

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals
Samir HusseinGetty Images
EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals
Neil MockfordGetty Images

Super dupe(r)
Asos heeft een lookalike jurk gemaakt die verdomd veel weg heeft van de Alexander McQueen variant die de Duchess droeg tijdens de BAFTA's. Fijne bijkomstigheid: je hoeft na de aanschaf ervan niet een jaar op brood en pindakaas te leven.

Waar Kate voor een witte variant koos, maakt Asos drie kleurenversies: navy, babyblauw en poederroze. Perfect voor een bruiloft, toch? Of gala? Of *vul zelf maar in*. De Asos-variant mist het detail van bloemen op de schouder, maar door het simpele model kun je er van alles zelf bij bedenken qua accessoires. Een corsage, riem, statement tas, you name it.

Ook fijn: de jurk is er in tall, petite en curve:

Clothing, Dress, Gown, Aqua, Shoulder, Bridal party dress, Blue, Formal wear, A-line, Turquoise,
Asos
Clothing, Dress, Gown, Shoulder, Bridal party dress, Aqua, Formal wear, Blue, Fashion model, Neck,
Asos
Dress, Clothing, Blue, Shoulder, Cobalt blue, Formal wear, Gown, Cocktail dress, Fashion model, Neck,
Asos

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion