Daar is-ie dan: de nieuwe collectie van Pharrell Williams en Chanel

Voor mannen én vrouwen

Pharrell-Chanel
Mauricio SantanaGetty Images

Het was al even bekend dat Pharrell Williams samen met Chanel een collectie ging uitbrengen. Maar het wachten is nu eindelijk voorbij; de 45-jarige Amerikaan geeft een sneak peek op Instagram en onthult de naam.

Geschiedenis
De collectie gaat CHANEL-Pharrell heten. In een post laat de zanger weten dat deze naam bedacht is door de overleden Karl Lagerfeld. De items zien er niet alleen hartstikke mooi uit, maar met de kleren schrijft Pharrell ook geschiedenis: Chanel brengt voor het eerst een capsulecollectie met mannenkleren uit. Geen zorgen, er zijn ook genoeg vrouwenitems. Al shoppen wij gewoon op allebei de afdelingen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Street
De eigen stijl van Pharrell is duidelijk terug te zien. CHANEL-Pharrell is gebaseerd op de streetwear trend. Er zitten veel kleurrijke items in de collecties; van hoodies tot jurken tot vissershoedjes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Samenwerking
Dit is niet de eerste keer dat de Happy-zanger samenwerkt met het Franse modehuis. Eerder stond hij al model, ontwierp hij sneakers en componeerde hij muziek voor Chanel.

De collectie is vanaf 4 april te koop in de Chanel-winkels. Dus ook die op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion