Tijdens dit event shop jij als eerste de Tommy Jeans x Coca Cola capsulecollectie

Als eerste toegang tot de tofste items

tommy-jeans-coca-cola-capsule-collectie
Tommy Jeans x Coca Cola

Wil jij als allereerste de Tommy Jeans x Coca Cola capsulecollectie shoppen, en misschien een stiekem dansje wagen op de beats van DJ Phalerieau? Kom dan op donderdag 4 april naar het kickoff event in Amsterdam.

Nieuwe capsulecollectie
Dat de iconische merken Coca Cola en Tommy Jeans de handen ineenslaan komt niet uit de lucht vallen. In de jaren '80 ontwierp Tommy Hilfiger himself namelijk de allereerste (megasuccesvolle) kledinglijn voor Coca Cola. Nu, meer dan dertig jaar later, is daar een nieuwe capsulecollectie, items met een moderne twist en dezelfde all-american feel.

Als eerste shoppen
En er is meer goed nieuws. Jij kan namelijk als een van de eersten de Tommy Jeans x Coca Cola capsulecollectie shoppen. Hoe dan? Kom donderdag 4 april vanaf 18:30 uur naar het kickoff event in de Tommy Jeans Store op Kalverstraat 117 (aanmelden kan door een mail te sturen naar omyra.samadi@tommy.com).

Tommy Jeans x Coca Cola
De capsulecollectie bestaat uit veel wil-ik-hebben items als hoodies, shirts, sweatshirts en een sportjasje. Alles bedrukt met logo's van Coca Cola én Tommy Jeans en in felle, vrolijke kleuren die herkenbaar zijn voor beide merken (denk: blauw, rood, geel, wit en blauwgroen). "Deze collectie viert een iconische mijlpaal in Tommy Hilfiger's geschiedenis," zegt Avery Baker, Chief Brand Officer van Tommy Hilfiger Global. "De Coca Cola-collectie uit de jaren '80 was een beetje brutaal, heel vrolijk en herkenbaar. Deze collectie zet die trend door en viert de jonge, optimistische spirit van zowel Tommy Jeans als Coca Cola." De collectie is vanaf 5 april verkrijgbaar in geselecteerde Tommy Jeans winkels en online.

Tommy & de sterren
Tommy Hilfiger staat erom bekend samenwerkingen aan te gaan met iconen uit de popcultuur. Zo was Tommy Hilfiger in de jaren '90 een van de eerste ontwerpers die samenwerkte met celebrity's, door artiesten als Aaliyah, Mark Ronson en Usher te kleden. Ook pionierde hij door samen te werken met wereldsterren als David Bowie en Beyoncé. Recent ontwierp Tommy Hilfiger vier TommyXGigi capsulecollecties met topmodel Gigi Hadid. Ook werkte hij afgelopen najaar samen met viervoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton aan een collectie voor mannen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion