Bebe Rexha reageert op designers die haar niet wilden kleden voor de Grammy's

"Ik heb mijn hele leven met mijn gewicht geworsteld"

Bebe-Rexha-outfit
Steve GranitzGetty Images

Herinner je je Bebe Rexha bij de Grammy's nog? In een schitterende jurk van Monsoori stal ze de show op de rode loper. Maar daar is helaas het een en ander aan voorafgegaan. Veel designers wilden de zangeres niet kleden omdat ze (met haar maat 36/38) te veel curves zou hebben. In een nieuw interview reageert Bebe op de ophef.

Can we get an Amen?
In het Britse televisieprogramma The Jonathan Ross Show heeft de 29-jarige zangeres een duidelijke mening over de jurken-gate (en terecht): "Ik hou van mijn vormen. Het deed me wel erg pijn. Ik heb mijn hele leven met mijn gewicht geworsteld. Vooral in de muziekindustrie is uiterlijk erg belangrijk, maar je wil ook gezond blijven. Het is niet alleen iets lichamelijks, het gaat om je mentale gezondheid en je gelukkig voelen. Ik wil mezelf niet uithongeren om in bepaalde kleding te passen."

Liefde
Ook vindt de 29-jarige Albanees-Amerikaanse dat mode-industrie zich te veel op één lichaam focust: "Je moet liefde tonen voor elk lichaamstype, elke vorm." Gelukkig bleek Monsoori uiteindelijk niet de enige die Bebe's jurk wilde ontwerpen. Ook Jeremy Scott, de designer van Moschino, en de inmiddels overleden Karl Lagerfeld stuurden outfits op: "Ik zag wie de echt aardige mensen zijn. En de andere mogen mijn dikke billen kussen."

Bekijk het hele interview hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Even voor de duidelijkheid: Bebe heeft maat S/M. We vragen ons af waar het in hemelsnaam misgaat?! Gelukkig zijn er ook een hoop merken die zich wél op diversiteit focussen, zoals Nike, ASOS en ThirdLove.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion