Moschino komt met een collectie geïnspireerd op The Sims

Rosebud, rosebud, rosebud

Zat je vroeger ook urenlang achter je computer terwijl je The Sims speelde? En dan de meeste tijd besteedde aan het creëren van je poppetje? Dan is deze voor jou. Dromen worden werkelijkheid. Moschino brengt een gloednieuwe collectie uit gebaseerd op je favoriete jeugdspel The Sims.

Items
En dan hebben we het over een real life collectie. Het merk, dat bekendstaat om felle kleuren, prints en gouden Moschino-letters, brengt acht limited edition items uit; van pixel T-shirts tot oorbellen met het The Sims-diamantsymbool. "Dit concept is vergelijkbaar met wat ik zelf doe met iedere Moschino-collectie, aangezien ik een fantasie-universum creëer met spectaculaire verhalen en karakters," vertelt creative director Jeremy Scott in een persbericht.

Merken
Dit is niet de eerste keer dat het Italiaanse merk de handen ineenslaat met een iconische partner. Eerder Moschino al een collectie uit met McDonald's, Barbie en Disney.

Matchende outfits
Moschino X The Sims is vanaf vandaag in de winkels en online te koop. Ook kun je dezelfde items aanschaffen voor The Sims 4, zodat jij matcht met je poppetje. Je Sims-personage hoeft zich in ieder geval niet druk te maken om geld. Daar heb je Rosebud voor..

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion