Laat je verrassen door de gloednieuwe Clash de Cartier-sieradenlijn

In de gloednieuwe Clash de Cartier-collectie botsen waarden als traditie en vrijheid

Clothing, Fashion model, Fashion, Dress, Carpet, Red carpet, Formal wear, Flooring, Fashion design, Haute couture,
Francois Goize

Wanneer het iconische Maison de Cartier met een nieuwe sieradenlijn komt, letten liefhebbers van juwelen goed op. Al jarenlang zet het Franse juwelenhuis de toon op het gebied van armbanden, kettingen, horloges en ringen. Niet gek dus dat beroemde namen begin deze maand aanschoven bij een tres chique galadiner in de Franse hoofdstad. Daar, in Parijs, werd immers de Clash de Cartier-collectie gelanceerd voor het oog van celebs als Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal en Kaya Scodelario (het gezicht van de nieuwe Clash de Cartier-collectie).

Clash de Cartier
Zoals de naam al doet vermoeden, staat de collectie voor een botsing tussen oude en nieuwe waarden. Tussen traditie en vrijheid. Tussen verleden en toekomst. In de Clash de Cartier-collectie zien we elementen uit de rijke historie van het juwelenhuis terug, zoals opvallende studs, kralen en clous carrés, maar uiteraard wel met een twist.

De Clash de Cartier-collectie verwijst namelijk niet alleen naar het vakmanschap en erfgoed van het iconische juwelenmerk, maar ook naar moderne waarden zoals vrijheid.

Moderne contrasten
Verrassend is dan ook het woord dat het meest van toepassing is op de Clash de Cartier-collectie. Want de armbanden, kettingen en ringen lijken scherp en strak, maar voelen zacht aan. De vormen zijn stoer en geometrisch, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sensueel. Juist het contrast staat centraal in deze collectie. Klassiek én modern. Robuust én subtiel. Mechanisch én beweeglijk.

Stoer én vrouwelijk
Kortom: precies wat vrouwen zoeken in sieraden vandaag de dag. Want de ene dag ga je misschien voor een stoere look, de volgende dag wil je juist vrouwelijkheid uitstralen. Dankzij Clash de Cartier matchen je sieraden altijd precies met wie jij wil zijn.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion