Ruby Rose staat centraal in de nieuwe campagne van G-Star

Maak je eigen regels

Ruby-rose-campagne
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Ruby Rose is het nieuwe, bloedmooie gezicht van het Nederlandse merk G-Star. Met de tagline 'It’s you. Own it' lanceert het merk de lente- en zomercollectie en willen ze dat jij je eigen regels volgt en trots bent op wat jou uniek maakt.

Model
Het 33-jarige Australische model Ruby, bekend als Stella Carlin in Orange Is The New Black, is altijd al fan geweest van G-Star: "Hun werkwijze komt erg overeen met mijn passie en respect voor onze planeet. Ik vind het mooi dat G-Star ons met deze campagne stimuleert om vol vertrouwen te aanvaarden wie we zijn. Het dragen van denim versterkt dat zelfvertrouwen op een bijna magische manier."

Casting
Dit is niet de eerste keer dat Ruby met G-Star in contact komt. "Ik herinner me dat ik naar een casting voor G-Star ging toen ik zestien was. Ik kreeg de klus toen niet, maar het goede nieuws is dat ik hem nu wel heb," vertelt ze in een interview aan V Magazine.

Collectie
In de collectie staat denim met een formele touch centraal. Zo zijn er onder andere truien, jeans, blazers en T-shirts voor mannen én vrouwen te koop.

Celebrities
Het denim-merk werkt vaker samen met celebrities en influencers. Zo brachten ze eerder een collectie uit met zanger Pharrell Williams, die nu tevens de mede-eigenaar van G-Star is. Maar ook de Nederlandse autocoureur Max Verstappen en de Britse actrice Lily Cole zijn een samenwerking aangegaan.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion