Be prepared: de old school wandelsandaal komt terug

Een gevalletje ugly dad sneaker-trend

De wandelsandaal komt terug
Christian VierigGetty Images

Het voorjaar is hier, en dat betekent dat we onze zomerse footwear langzaam maar zeker weer tevoorschijn kunnen toveren. Als we de huidige trends mogen geloven, is het alleen noodzaak om ook een deel van de garderobe van onze vaders van zolder te halen. Het is de wandelsandaal die hoogstwaarschijnlijk opnieuw zijn intrede doet.

De wandelsandaal komt terug

Rillingen alom? De comeback van de wandelsandaal is een gevalletje ugly dad sneaker-trend: eentje waar je nog echt even aan moet wennen. Maar over wandelen gesproken; als het aan Prada ligt, bewandelen we dit seizoen toch écht opnieuw het modepad van de old school sandaal.

Het Milaanse modehuis heeft inmiddels verschillende modellen van de sandaal op de markt gebracht, en lijkt daarmee een onontkoombare trend te voorspellen. Sterker nog: de trend lijkt zich al volop te ontwikkelen, via Net-A-Porter zijn de canvas én leren variant al uitverkocht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met een twist

Nu we voor deze Prada-ontwerpen toch nog even moeten doorsparen (en we geen zin hebben in maandenlang brood met pindakaas), hebben we genoeg tijd om aan de trend te wennen. Dat gaat bovendien iets makkelijker dankzij de volgende tip die we voor je in petto hebben. Op Instagram liepen wij deze fleurige varianten tegen het digitale lijf, en eerlijk is eerlijk: die creatieve doch fashionable twist doet je humeur én je portemonnee goed.

Tip voor thuis

De sandalen zijn van Arizona Love – dat handgemaakte sandalen en accessoires voor de zomer verkoopt – en zijn (ook) te verkrijgen via het lingeriemerk Love Stories. Maar als je dan toch al je vaders sandalen van zolder hebt gehaald, kun je ze eigenlijk net zo goed zelf stylen; aan de slag met een paar pastelkleurige boerensjaaltjes, en je bent in no time (zomer)klaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion