Dit Instagramaccount deelt alle iconische outfits van Lizzie McGuire

Ah, de nostalgie

Het is alweer vijftien jaar geleden dat de laatste aflevering van Lizzie McGuire op televisie verscheen. Ter ere van haar typische vroege zero's-looks is de Instagrampagina Every Outfit On Lizzie McGuire aangemaakt, waar al haar fashion hoogtepunten uit de serie op te vinden zijn.

Lizzie McGuire
Hilary Duff speelde van 2001 tot 2004 de hoofdrol van Lizzie McGuire. Samen met haar vrienden Gordo en Miranda, haar broertje Matt en haar crush Ethan, belandde ze in allerlei doodgewone (en minder gewone) tieneravonturen.

Zero's fashion
Eerlijk is eerlijk, stiekem waren we vroeger heel jaloers op de looks van Lizzie - van een unicorn trui tot haar zelfgemaakte tie dye-top. En dan hebben we het nog niet eens over haar neon roze haarplukjes, iconisch pony en een hairdo vol accessoires. Je hoort het: Lizzie was een echt stijlicoon. Niet gek dus, dat haar outfits opnieuw gedeeld worden via social media.

Instagram
Het account is opgericht door Elizabeth Belsky. In een interview met Teen Vogue vertelt de Amerikaan waarom ze voor Lizzie heeft gekozen: "Als kind was ik geobsedeerd door alle kleurrijke en felle dingen. Ik koos voor Lizzie McGuire omdat ik voor altijd een zwak voor de serie heb."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion