Victoria's Secret denkt na over nieuwe invulling van lingerieshow

De show zal in ieder geval niet meer op tv te zien zijn

Victoria's Secret show
Dimitrios KambourisGetty Images

Het team achter Victoria's Secret is volop aan het brainstormen over een nieuwe invulling van de befaamde lingerieshow van het merk, die jaarlijks plaatsvindt. De aanleiding voor de verandering is de oplopende kritiek over de schoonheidsidealen die door de show worden aangemoedigd.

Victoria's Secret gaat veranderen

Naar eigen zeggen vindt Les Wexner, CEO van L Brands, het overkoepelende bedrijf waar Victoria's Secret onder valt, de shows "niet meer passend". "De modewereld verandert snel. We moeten ons blijven ontwikkelen en veranderen om door te gaan", is te lezen in een brief van Wexner aan zijn personeel, die het Amerikaanse CNBC in handen heeft.

Niet meer op televisie

In de brief maakt Wexner ook bekend dat de shows in ieder geval niet meer te zien zullen zijn op televisie. Jarenlang werden de modeshows uitgezonden op de zenders ABC en CBS in de Verenigde Staten. Ook in Nederland werd de show de afgelopen jaren uitgezonden op televisie. Elk jaar liepen de kijkcijfers al iets meer terug. De CEO zegt een "spannende en dynamische" draai te gaan geven aan het huidige format, dat dus niet helemaal gaat verdwijnen, maar enkel een nieuwe invulling krijgt. Wexner heeft het ook over een nieuw evenement.

Grote namen

De Victoria's Secret show toont jaarlijks de nieuwe collecties van het lingeriemerk. Ieder jaar strikt het merk – buiten de vaste Angels om – grote namen in de mode- én muziekindustrie voor de show.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion