Vans geeft sneak peek van nieuwe Harry Potter-collectie

Ook voor Dreuzels

vans-harry-potter
Christian VierigGetty Images

Vans lanceert binnenkort een magische Harry Potter-collectie. Eerder kondigde het merk de samenwerking al aan. Nu geeft Vans een eerste sneak peek van de schoenen.

Afdelingen
De items staan vooral in het teken van de vier afdelingen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Zo zijn er groen-zwarte schoenen te koop met nep slangenleer voor de Zwadderich-liefhebbers, geel-rood gestreepte sneakers voor de helden van Griffoendor, Ravenklauw schoenen in het bekende ruitjespatroon en Huffelpuf sneakers met de iconische das.

Meer is meer
De schoencollectie richt zich niet alleen op de afdelingen van Zweinstein. Één paar sneakers is geïnspireerd op de Sluipwegwijzer en een ander paar op de Gouden Snaai. Verder komt Vans ook nog met kleding die verwijst naar de Relieken van de Dood. Wanneer de collectie in de winkels ligt, is nog niet bekend.

Huizen
Twijfel je nog over welk paar sneakers je wil aanschaffen? Op de website Pottermore kun je een test doen, gemaakt door schrijver J.K. Rowling herself. Zo kom je erachter in welke afdeling jij thuishoort.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion