H&M werkt opnieuw samen met een bekende modeontwerper

En Kendall Jenner als model

Kendall-Jenner-HM
Gareth Cattermole/amfARGetty Images

Groot H&M-nieuws! De Zweedse keten werkt voor een nieuwe collectie samen met de Italiaanse modeontwerper Giambattista Valli. De items liggen vanaf 7 november in de winkel, maar heel binnenkort kun je al wat speciale items scoren.

Collectie
Tijdens het amfAR gala in Cannes is de samenwerking bekend gemaakt. Onder anderen Kendall Jenner was aanwezig en droeg een jurk van de ontwerper. Kun je niet nog zes maanden wachten? Geen zorgen: vanaf zaterdag 25 mei zijn er een aantal items exclusief te koop voor de limited pre-collection op de website van H&M.

Designer
De 52-jarige ontwerper Giambattista is trots: "Ik ben enthousiast over deze samenwerking: H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en schoonheid naar een breder publiek te brengen. Het doel is om deze schoonheid te kunnen delen en zo deel uit te maken van ieders 'gelukkige momenten', om liefdesverhalen over de hele wereld te creëren."

Samenwerking
Dit is niet de eerste keer dat de modeketen een samenwerking aangaat met een groot merk. Vorige jaar lag de Moschino-collectie in de winkels, in 2016 konden we Kenzo X H&M items shoppen en in 2015 werkte ze samen met Balmain.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion