Win! Festival-collectie van Amsterdam Open Air en Le Café Noir Studio t.w.v. €157,50

Van hoodie tot crop top: genoeg keuze voor je volgende festival-outfit

Facial expression, Yellow, Beauty, Snapshot, Smile, Pink, Fun, Organism, Cool, Photography,
Open Air / Le Cafe Noir

Als brand manager van Glamour houdt Wendy zich iedere dag bezig met het organiseren van toffe events en zorgt ze ervoor dat het magazine elke maand in de winkels ligt en bij abonnees op de mat. Naast deze fantastische baan heeft ze nóg een job: DJ. En dus een grote passie: muziek, waar ze over schrijft voor glamour.nl.

Deze week tipt Wendy een toffe festival-collectie, en, extra leuk: je maakt kans op een aantal items.

Al jaren is Amsterdam Open Air (1 en 2 juni) één van mijn favoriete festivals. Op de een of andere manier is het tijdens Open Air altijd lekker weer, is er goede muziek (van techno tot hiphop) en zijn de mensen goedgekleed. AOA is een festival waar ik altijd mijn ogen uitkijk naar alle toffe festival-outfits, ik noem het festival ook wel het Coachella van Nederland.

Modebewust
Helaas zijn al die leuke festivaloutfits niet altijd even goed voor het milieu. Open Air heeft een modebewust karakter en vindt het daarom belangrijk om een bijdrage te leveren aan de positieve ontwikkelingen binnen modeland.

Lizzy van der Ligt
Daarom heeft het festival samen met Le Café Noir Studio, het modelabel van Lizzy van der Ligt, en Unrobe een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen gelanceerd. Met deze lijn wil Amsterdam Open Air bezoekers stimuleren bewustere keuzes te maken op het gebied van shoppen en op een positieve manier laten zien hoe het ook kan.

Hebben!
Het mooie aan organisch katoen, is het feit dat er tijdens het productieproces gemiddeld 91 procent water wordt bespaard ten opzichte van normaal katoen. Ook vloeien er bij de productie geen schadelijke chemicaliën de natuur in en ontvangen alle mensen die betrokken zijn bij de productie ervan een marktconform salaris.

De collectie levert dus een positieve bijdrage aan de kledingindustrie én de collectie heeft een heel hoog ‘wil ik hebben’-gehalte.

Via de AOA-shop kun je alvast je festival items shoppen voor komend weekend. Niet op tijd met bestellen? Niet getreurd, ook op het festivalterrein zijn de items te koop.

Winnen
En goed nieuws: Glamour mag exclusief één set weggeven.

Yellow, Workwear, Outerwear, T-shirt, Sleeve, Uniform, Jacket, Smile,
Amsterdam Open Air / Le Cafe Noir Studio

De set bevat een hoodie, een longsleeve, een boxytee en een white & pink crop tee.

Meedoen met de winactie?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion