Kim Kardashian houdt gemoederen flink bezig met bijzondere Yeezy boots

De lijn die Kanye West heeft in samenwerking met Adidas gaat als een trein, al lijkt niet iedereen even gecharmeerd van zijn nieuwste creatie.

Kim-kardashian-yeezy-kanye-west
HandoutGetty Images

Van de chunky mud rats tot de meest gewilde 350 boost sneakers; de Yeezy's zijn niet aan te slepen. De sneakerlijn die Kanye West heeft in samenwerking met Adidas gaat als een trein, al lijkt niet iedereen even gecharmeerd van zijn nieuwste creatie.

Prototype

Kim Kardashian, hét uithangbord voor alles wat met Yeezy te maken heeft, werd tijdens Kanye’s Sunday Service op Coachella al gesignaleerd met de laarzen van neopreen. Ook hun dochter North West en een van haar vriendinnen werd voorzien van een paar. De rapper is de laatste tijd zelf ook al meerdere malen op de gevoelige plaat vastgelegd met de laarsjes. Al gauw ging het gerucht dat dit wel eens een prototype van een nieuw model zou kunnen zijn.

Samples

Lifestylewebsite Highsnobiety ging op onderzoek uit en bracht een bezoek aan het hoofdkantoor van Adidas in Duitsland. Daar werd een tipje van de sluier opgelicht en kregen ze enkele samples te zien. Ook wist het sportmerk hen te vertellen dat de rapper zich voor zijn nieuwste collectie wellicht laat inspireren door bobsleeschoeisel... Wij zijn benieuwd, wat jij? Bekijk de spraakmakende schoenen hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion