Viral: Bruid schittert met bijzonder bruidsaccessoire

Wat een geweldige hoed

bruid-jacquemus-hoed
Dylan Nolte

De mooiste catwalkshow van Spring/Summer ’20-collectie lijkt al gelopen te zijn. Jacquemus rolde voor de gelegenheid een fluorroze loper uit in een lavendelveld in de buurt van het pittoreske Aix-en-Provence. De looks waren, zoals verwacht verbluffend; van zwierige slipdresses tot ruimvallende blazers en van micro handtassen tot oversized hoeden. Het moge duidelijk zijn dat ook Deense actrice en model Emma Leth fan is van het Franse modehuis, dat was te zien aan haar bruiloft.

Emma Leth had de bruiloft van haar dromen. Ze trouwde in een intieme setting in Parijs en wist met haar ensemble behoorlijk wat tongen los te maken. Het model betrad het altaar namelijk in een zeer doorschijnende kanten trouwjurk, waaronder haar witte bikini duidelijk te zien was.

Hoewel veel andere bruiden vaak voor sluiers en bedazzeled tiara’s en/of haarspeldjes kiezen, koos Leth voor de Jacquemus Le Grand Chapeau Bomba hat; één van de meest dramatische items uit de collectie, om haar look af te maken. "Trouwen is iets wat heel privé is, maar wat je ook voor het oog van veel mensen doet. Daarom had ik een hoed nodig die mij zowel het gevoel gaf dat ik mij kon verbergen en dat tegelijkertijd ook met vrijgevigheid combineerde," vertelde ze eerder aan Vogue. Bekijk haar look hieronder.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion