H&M lanceert nieuwe shopping outlet in Nederland

Fijn voor jou en je portemonnee

hm-outlet
Jeremy MoellerGetty Images

Nederland krijgt er een nieuwe shopping hotspot bij. H&M opent binnenkort de outlet Afound, die nu alleen nog maar in Zweden te bezoeken is.

Shopping outlet Afound

Het concept komt van de H&M-group, waar ook Monki, Weekday, & Other Stories en Cos onder vallen. In de winkel worden honderden bekende fashion- en lifestylemerken verkocht voor een outlet-prijsje. Op de website staat geschreven dat ze graag 'geweldige mode een tweede kans geven'. De eerste winkel is één jaar geleden in Stockholm geopend, maar in het najaar is ook Nederland aan de beurt.

Winkel
Joanna Hummel,de directeur van de winkel, is in ieder geval enthousiast: "Nederlandse klanten zijn geslepen en wij zijn ervan overtuigd dat ze ons concept van het aanbieden van goede deals op artikelen die al geproduceerd zijn, zoals bij een te grote voorraad, verwelkomen." Of er een fysieke winkel komt óf het alleen nog om een online versie gaat, is nog niet bekend. Na Nederland wil de winkel ook uitbreiden in de rest van Europa.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion