Louis Vuitton opent megagrote kleurrijke tentoonstelling

Een hotspot voor modeliefhebbers

louis-vuitton
Vanni BassettiGetty Images

Om 160 jaar aan samenwerkingen en creativiteit te vieren opent Louis Vuitton de exclusieve pop-up tentoonstelling Louis Vuitton X. Midden op Rodeo Drive in Hollywood is de kleurrijke expositie nu te bezoeken.

Tentoonstelling Louis Vuitton X

Het witte reusachtige pand in de filmstad van Amerika kleurt speciaal voor Louis Vuitton X roze en oranje. Op de twee verdiepingen staan in tien verschillende kamers meer dan 180 verschillende items tentoongesteld. Onder andere koffers uit begin van de vorige eeuw, exclusieve parfumflesjes en etalagestukken ontworpen door Louis' kleinzoon Gaston-Louis zijn te zien. Verder staan vooral de samenwerkingen met Karl Lagerfeld, Rei Kawakubo, Yayoi Kusama, Richard Prince en Zaha Hadid centraal.

Opening
Tijdens de opening kwamen meerdere celebrities de expositie bezoeken. Onder anderen Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown, model Miranda Kerr, YouTubers Ethan en Grayson Dolan, rapper Jaden Smith en actrice Nina Dobrev waren aanwezig.

Bezoeken
Een tripje naar de City of Angels op de planning staan? De expositie is tot 15 september gratis te bezoeken op Rodeo Drive.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion