We hebben wat voor je na de Ikea-buckethatrage

"Dit is het beste was ik dit jaar gezien heb."

ikea-buckethats
Christian VierigGetty Images

Ikea laat de Lack-tafel, Skold-schapenvacht en Billy-boekenkast even links liggen en gaat een heel andere kant op. Het Zweedse bedrijf speelt in op de trend van deze zomer en lanceert een eigen limited edition Knorva bucket hat. Het internet ontploft en er kwam een ware run op de bucket hat.

Ikea bucket hat

De hoed is geheel in style van de Zweedse meubelgigant. De oude vertrouwde geel-blauwe tassen zijn omgebouwd naar ware festival musthaves. Op Twitter en Instagram gaan fans helemaal los: "Kan iemand mij een Ikea bucket hat opsturen. Dit is het beste was ik dit jaar gezien heb." "Mijn zus heeft een Ikea bucket hat gekocht voor mij. Dit wordt mijn zomer."

Festival musthave
Voor iedereen die nu naar de winkel wil rennen: hold up. Helaas hebben ze ervoor gekozen het item niet in Nederland te verkopen. Daarnaast is het zo populair dat-ie in alle winkels en overal op internet is uitverkocht. Dus óf je koopt een blauw Ikea-tas en kijkt iemand met een naaimachine heel lief aan, of je steelt de show op een festival met een van deze andere hoedjes. We hebben de allerdolste bucket hats voor je verzameld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion