Meghan Markle is gast-hoofdredacteur van de Britse Vogue

Ze werkte maandenlang aan een bijzonder nummer

meghan-markle-september-issue
Getty Images

De Britse Vogue blijft de wereld aan de lopende band verbazen met vooruitstrevende en inspirerende edities. Voor het september-issue is dat niet anders. Hoofdredacteur Edward Enninful werkte voor dit nummer samen met een héél bijzonder persoon: de Hertogin van Sussex. Dat lees je goed: Meghan Markle was de gast-hoofdredacteur van Vogue. En reken maar dat dat een bijzondere editie opleverde.

Vogue's 15 #ForcesForChange

Het september-issue is gewijd aan de zogenaamde Forces For Change. Vogue eert alle vrouwen die de wereld ten goede proberen te veranderen. Vijftien 'changemakers' worden extra in het zonnetje gezet: ze staan allemaal op de cover van het tijdschrift. De vrouwen zijn door de twee hoofdredacteuren gekozen vanwege hun "krachtige en positieve veranderingen die ze in de wereld voortbrengen." Onder anderen de actrices en activisten Jameela Jamil, Jane Fonda en Salma Hayek schitteren op de cover.

Dat is nog niet alles. Er zijn vijftien vrouwen, maar zestien vakjes op de cover. Één vakje is een spiegel. Edward legt op Instagram uit waarom: "Het zestiende hokje is toegevoegd op speciaal verzoek van de Hertogin om je te laten zien dat jij - dat wij allemaal, in feite - ook deel uitmaken van dit moment."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion