Het is officieel: de Victoria's Secret-show dit jaar afgelast

Dat laat model Shanina Shaik weten

victorias-secret-fashion-show-romee-strijd
Frazer HarrisonGetty Images

Waar Victoria's Secret eerst nog hét bewonderenswaardige lingeriemerk was, is er de afgelopen jaren een hoop kritiek op geuit. Het bedrijf sloeg de plank eerder dit jaar volledig mis met twee nieuwe Angels. Glamour's Elke betoogde vorige maand nog waarom ze Zeeman beter vindt dan Victoria's Secret.

Het lijkt erop dat er eindelijk iets met alle feedback wordt gedaan. Topmodel Shanina Shaik laat weten dat de beroemde Victoria's Secret Fashion Show dit jaar niet doorgaat.

Shanina Shaik over afgelaste Victoria's Secret Fashion Show

Dit is de eerste keer in 24 jaar dat VS de modeshow aflast. Shanina Shaik vertelt aan de Australische krant The Daily Telegraph dat dit niet het einde van Victoria's Secret is.

"Helaas gaat het dit jaar niet door, wat voor mij best wel wennen is omdat ik normaal gesproken nu hard aan het trainen zou zijn voor de show,” aldus het model. "Maar ik weet zeker dat er in de toekomst wel weer iets gaat gebeuren.”

De reden
Eerder zei Les Wexner, de CEO van L Brands (het overkoepelende bedrijf waar Victoria's Secret onder val) dat de shows "niet meer passend" zijn. "De modewereld verandert snel. We moeten ons blijven ontwikkelen en veranderen om door te gaan," is te lezen in een brief van Wexner aan zijn personeel, die het Amerikaanse CNBC in handen heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion