Zo krijg je je vieze witte sneakers weer he-le-maal wit

Het kost je nog geen €2

Street Style - Hamburg - November 26, 2018
Jeremy MoellerGetty Images

Stond je dit weekend (in de modder) te stampen op Lowlands, Latin Village of Strafwerk? Het is te hopen dat je je hagelwitte sneakers dan verruilde voor regenlaarzen. Was dat niet het geval? Glamour to the rescue met dé ultieme tip om je niet-meer-zo-witte sneakers weer als nieuw te krijgen. Het mooie is: ’t kost je nog geen €2.

Zo krijg je je vieze witte sneakers weer schoon

Een blokje ossengalzeep is de heilige graal als het gaat om het witten van je sneakers. Wrijf met een natte spons, borsteltje of een microvezeldoekje over het blokje zeep en breng dit vervolgens aan op je schoenen. Haal de veters er ook uit als ze vies zijn en hou ze kort onder de kraan.

Klamp de veters vast tussen de spons, ga er vervolgens een paar keer op en neer en spoel daarna af met water. Laat je veters en sneakers drogen en ze zijn weer hagelwit. Bedank ons later maar :).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion