Dit wordt de jeans waar iedereen deze herfst mee rondloopt

Trendalert!

levi-s-jeans
Anh Kiet Duong

De zomer is bijna voorbij, wat betekent dat we de jurkjes en midirokken weer mogen inruilen voor jeans. Eigenlijk best wel fijn; dan hoef je je niet langer zorgen te maken om omhoogwaaiende lappen stof of schurende bovenbenen tegen je fietszadel (ouch!).


In plaats daarvan kun je weer je favoriete broek aan. Je weet wel, die ene die je in het begin van de herfst koopt en dan zó fijn vindt, dat je ‘m eigenlijk niet meer uit wil doen. En waarom zou je? Als je je perfecte match hebt gevonden, dan hoef je niet meer verder te zoeken.

We maken die zoektocht naar de perfecte broek een stukje makkelijker voor je, want we hebben die fijne broek die je non-stop wil dragen al voor je gevonden.

Levi's nieuwe Ribcage broeken voor deze herfst

Ken je de Ribcage-collectie van Levi’s al? Dit jaar verschijnen daar drie gloednieuwe pasvormen van die de it-broeken van deze herfst worden (let maar op!). Dat zijn de Ribcage Wide Leg, de Ribcage Crop Flare en de curduroy versie van de Ribcage jeans.

Levi's Ribcage jeans
Levi's

Higher than ever
Wat zo bijzonder is aan de Ribcage family? Deze broeken hebben de hoogste taille (meer dan dertig centimeter!) van alle Levi’s jeans die ooit zijn uitgebracht. Vraag jij: “Hoe hoog kunnen we gaan?” dan reageert Levi’s: “Ribcage high.” En laat Ribcage high nu net de stijl van dit moment zijn.

Voor ieder wat wils
De drie nieuwe pasvormen worden toegevoegd aan het Ribcage-assortiment dat al uit is. Kortom: er zijn genoeg verschillende jeans voor iedereen. Wedden dat jij je perfecte jeans in deze lijn tegenkomt?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion