National Glamour Day 2019: 12x coole sport gear voor elk soort work-out

Wedden dat je zin krijg om te sporten?

sport-gear-elke-work-out
Glamour

Let's hit the gym! En het liefst in – bijvoorbeeld – de coolste items uit de HKMX Sport store, de sportcollectie van H&M (bestaande uit sport gear die zowel geschikt zijn voor een rondje rennen als een meditatie-moment op de yoga mat) en met een wil-je-hebben rugtas van Kapten & Son – die we voor het gemak hebben omgedoopt tot sporttas – om je schouder. Kortom: sport gear dat zó cool is (en comfy zit) dat je er het liefst de hele dag in loopt. Moet kunnen, doen ze in Los Angeles ook gewoon.

Mooie sport gear voor iedere work-out

Sport gear, je hebt het nodig máár het wordt vaak niet (goed) aangeschaft. Omdat je die ene trenchcoat moet hebben én die nieuwe it-bag wilt. Plus: nieuwe enkellaarzen nodig hebt. Enne, het allerliefst met je boy (toy) óók nog een paar dagen in een zonnig oord vertoeft. Herkenbaar?

Gelukkig is het op zaterdag 28 september aanstaande wéér tijd voor National Glamour Day. Dan krijg je op vertoon van de gloednieuwe National Glamour Day shoppingguide (let op: de National Glamour Day shoppingguide is alleen bij alle Albert Heijn-winkels en via ah.nl verkrijgbaar én is, naast Glamour’ oktobernummer, een extra, speciale editie) 20% korting op heel veel coole sport gear (en nog veel meer).

Omdat de voorpret nu al gaande is, ging Glamour op zoek naar dé sport gear die jou enthousiast maken om jezelf in het zweet te werken, perfect voor elke soort work-out. Al aangegeven, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je shopt al deze sportkleding mét 20% korting. Kijken, kijken, uitkiezen en kopen de 28e van de maand zullen we dan maar zeggen.

De National Glamour Day shoppingguide ligt in de schappen van Albert Heijn en is verkrijgbaar via ah.nl. En guess what, bij aankoop van twee beautyproducten (let wel: alleen geldig op Nivea, Love, Beauty&Planet, Andrélon, Oral-B en Always) ontvang je de National Glamour Day shoppingguide zelfs gratis!

Meer informatie over de deelnemende merken? Dan moet je hier zijn.

Sla je liever online, vanuit huis of je vakantieadres, je modeslag? Meld je dan hier aan voor het ontvangen van de National Glamour Day kortingscodes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder