Alles wat je moet weten over de Tommy X Zendaya show in New York

De tweede collectie van Tommy Hilfiger in samenwerking met de zangeres en actrice werd gisteravond getoond in het iconische Apollo Theater tijdens New York Fashion Week.

tommy-hilfiger-zendaya
ANGELA WEISSGetty Images

New York Fashion Week is ondertussen in volle gang waarmee het nieuwe (mode)seizoen officieel is afgetrapt. Gisteravond vond in the Big Apple de show plaats van de tweede Tommy X Zendaya collectie, in het historische en iconische Apollo Theater in Harlem New York.

Diversiteit en empowerment

De collectie werd gepresenteerd in het oude theater, waar vroeger de grootste zangers en artiesten als Aretha Franklin, Ella Fitzgerald en The Supremes hun carrière begonnen. Met een spectaculaire reeks van modellen van alle leeftijden en alle maten werd de nieuwe see now, buy now-herfstcollectie van het label in samenwerking met zangeres Zendaya getoond. De show was een ware viering van inclusiviteit, diversiteit en empowerment. Zo liepen modellen als Candice Swanepoel, Ebonee Davis en Ashley Graham die onlangs aankondigde zwanger te zijn over de catwalk.

'Ik was meteen enthousiast over de suggestie van Zendaya om TOMMYNOW naar Harlem te brengen, terwijl we de diversiteit en inclusiviteit blijven vieren dat centraal staat in onze samenwerking en ons merk-DNA,' zo stelt Tommy Hilfiger.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De collectie

De actrice en zangeres haalde haar inspiratie uit de jaren ’70 voor de nieuwe collectie, waar scherpe pakken, wijde broeken, volumineuze rokken en zilverkleurige disco-jurken op de catwalk werden getoond. Een nieuwe kijk op powerdressing stond tevens centraal die de kracht viert om volledig jezelf te zijn. Dit is de tweede collectie die Zendaya maakt in samenwerking met Tommy Hilfiger. Doordat Tommy Hilfiger met zijn TOMMYNOW -collecties werkt met het see now, buy now idee, is de nieuwe collectie van Zendaya nu al verkrijgbaar via de webshop en winkels van Tommy Hilfiger.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De show

In plaats van de show in het theater te organiseren, werd de collectie buiten getoond, compleet met klassieke auto's die op de opritten geparkeerd stonden, vintage spotlights en rode fluwelen gordijnen. Zangers waren opgesteld langs het podium, die luidkeels meezongen met ware klassiekers uit de late jaren '70 en vroege jaren '80. Ook de modellen dansten vrolijk over de catwalk, wat resulteerde in een vreugdevolle celebration.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion