De cowboylaars is everywhere en zo draag je hem

Influencers doen het voor

cowboy-laars-glamour
Christian VierigGetty Images

We kunnen er niet omheen: de cowboyboot is dé schoen van het moment. Zoals elke schoen een keer zijn comeback maakt, is deze westernlaars nu overduidelijk aan de beurt. Met deze laarzen maak je een statement en ze geven een stoere twist aan je outfit. We zagen ze al voorbijkomen op de catwalk bij Isabel Marant en Fendi en op Instagram bij onder andere Hailey Bieber, Miley Cyrus en Lizzy van der Ligt. Ook Glamours hoofdredacteur Anke heeft een paar boots in haar schoenencollectie.

View this post on Instagram

💓💓💓

A post shared by Anke de Jong (@hetisanke) on

Zo draag je de westernboot

Met een paar cowboyboots zit je helemaal goed dit seizoen, maar het kan al snel voelen alsof je super dressed-up bent. De volgende outfits laten zien hoe je ze comfortabel en stylish combineert.

Combineer, net als Annabel Pesant, een losvallende rok en een trui met hoge boots. Deze laarzen shop je bij Omoda.

Durf je een statement te maken? Draag de stoere laarzen dan onder een powersuit. Deze prachtige zwart/witte westernboots shop je bij Ganni.

Een paar toffe westernboots passen helemaal in het plaatje van een festival. Lauren Arthurs combineert haar Sendra Boots met een denim short en een stoere top.

Voor een zomers gevoel draag je de schoenen met een bloemenjurkje. Lizzy van der Ligt gaat voor kleur en bewijst dat western goed samengaat met een felle kleur. Deze boots zijn van Ganni.

Ten slotte laat Hailey Bieber zien hoe je een paar laarzen super comfy en casual onder een boyfriend jeans draagt.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion