Emily Ratajkowski geeft een sexy twist aan de moderne powersuit tijdens NYFW

Het model gaat voor een ware beach at 7, office at 8 look

Valentino: Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018
Pascal Le SegretainGetty Images

Emily Ratajkowski staat bekend om haar gedurfde stijl en stijlvolle looks met een sexy twist. Het 28-jarige model en actrice wordt dan ook regelmatig gespot in de straten van New York in de meest opvallende ensembles. Met New York Fashion Week in volle gang ging het model voor een gedurfde look in de vorm van een powersuit, met een sexy twist zoals alleen Em Rata dat kan.

Emily Ratajkowski's sexy powersuit

De look geeft ons een ware beach at 7, office at 8-vibe, waarbij het model sexy en serieus combineert. Gehuld in een powersuit bestaande uit een lange navy blauwe pantalon van Joseph en lange blazer-jas, maakt Emily haar look af door het dragen van een ieniemienie-bikini topje onder de blazer. Net als dat de leren bandjes van haar Merah Vodianova strappy sandals rondom haar wollen broek zijn vastgemaakt, is de witte bikini-top rondom Emily's strakke abs bevestigd. De top is afkomstig van haar eigen swimwear lijn genaamd Inamorata.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel de look een beachy feel geeft, kiest Emily voor slimme styling tricks, zodat haar look uitermate stijlvol oogt. Met de chique blazer-jas en wollen pantalon in combinatie met de leren boxy tas van Hunting Season, zorgt het model ervoor dat haar look bijna een stijlvolle office vibe heeft, en geeft ze een sexy twist aan de moderne powersuit. Shop hier een iets meer betaalbare variant op Emily's sexy powersuit-look.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion