Zien: Rita Ora brengt een badass schoenencollectie uit met vanHaren

Een betaalbare collectie van een effortless stijlicoon

rita-ora-vanharen
Rita Ora x vanHaren

Newsflash! vanHaren Schoenen teams up met niemand minder dan… Rita Ora! De Britse singer-songwriter is hét gezicht van de nieuwe herfst/wintercollectie van het merk. De Rita Ora collectie voor vanHaren staat voor: #RADIATE, als in: het uitstralen van je eigen persoonlijkheid met een individuele stijl. Klinkt badass, en dat is het ook! “Mijn stijl wordt altijd bepaald door mijn houding. Hoe ik mezelf kleed laat zien hoe ik me voel,” aldus Rita Ora herself. Verwacht een jonge, eclectische en on point schoenencollectie met – onder andere – chunky luipaardprint sneakers met felgele neon details. Kleurrijk, edgy en hebberigmakkend!

rita-ora-vanharen
Rita Ora x vanHaren

De Rita Ora Collectie
Rita Ora is een sucker voor schoenen, met name sneakers. Als je haar vraagt hoeveel ze er precies heeft, dan kan ze je geen antwoord geven. Ze is de tel kwijt. Van comfy sneakers of loafers tot killer hakken en stoere boots; de zangeres kan geen één paar weggooien en bedenkt al haar outfits met schoenen als uitgangspunt. Hoe handig! La Ora heeft haar voorliefde voor schoenen in de nieuwe ‘Rita Ora Collectie voor vanHaren Schoenen’ gestopt. De ontwerpen weerspiegelen zowel de creatieve geest, als het unieke stijlgevoel van de goedlachse singer-songwriter. En: daarmee is ze in één klap een effortless stijlicoon, als je het ons vraagt.

Shoes, shoes, shoes
Elk paar schoenen in de collectie is uniek en staat voor een gevoel, zoals vrijheid, creativiteit of nieuwsgierigheid. Dus: wat je schoenenmood ook is, Rita Ora x vanHaren Schoenen has got you covered. Overknee soklaarzen met strass-steentjes, enkel booties met een kleurrijke slangenprint, zilveren of gouden metallic sneakers met een 90’s platformzool: kiest u maar! Rita’s favoriete paar uit de collectie? De zilveren of gouden sneakers. “Niks bokst op tegen een goed paar sneakers.”

Benieuwd hoe het er backstage aan toeging tijdens de shoot voor Rita Ora x vanHaren? Bekijk hieronder de video:

Sla je schoenenslag!
‘Rita Ora Collectie voor vanHaren Schoenen’ collectie bestaat uit maar liefst 40 coole damesmodellen (!) en is nú verkrijgbaar in geselecteerde vanHaren winkels in Nederland en online. Bonus: zoals je van vanHaren gewend bent, zijn de prijzen net zo leuk als de schoenen. De items in de collectie gaan van €29,99 tot €59,99.

Dít zijn de favorieten van de Glamour redactie:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion