Vergeet de Dior Saddlebag, de Louis Vuitton Multi Pochette is dé it-bag van het najaar

De nieuwe tas werd gespot bij de look van menig streetsyle ster

image
Glamour

Fashion Week 2019 is a wrap! Onze Instagram-feed is gevuld met looks van de nieuwste Lente/Zomer '2020-collecties en de meest opvallende streetstyle outfits van de fashion crowd. Een item in het bijzonder trok onze aandacht. Waar we eerder dit jaar werden overspoeld met de nieuwste Bottega Veneta pouch bag of de monogram Christian Dior tas bij, voorkeur de saddle bag, bij de look van menig streetsyle ster, is het nu een Louis Vuitton tas die het straatbeeld bepaalt; de stijlvolle en praktische Louis Vuitton Multi Pochette.

Louis Vuitton Multi Pochette

Als je op zoek bent naar het perfecte luxe-accessoire om je herfstgarderobe een upgrade te geven, Louis Vuitton has got you covered. Het Parijse label lanceerde het gloednieuwe tassenontwerp dat opeens het nieuwe modebeeld lijkt te bepalen. Zo is onder anderen Queen of Jet Lags' Noor de Groot al fan.

Gebaseerd op de iconische Pochette accessoires van het modehuis die afkomstig zijn uit in 1992, is het nieuwe model volledig aangepast aan de moderne tijd, met aanpasbare en afneembare elementen, waaronder een mini-pochette en een ronde portemonnee. Bovendien heeft het ontwerp twee verstelbare riemen om hem op verschillende manieren te kunnen dragen. De tas is bekleed met de iconische Louis Vuitton monogramprint en is een moderne twist van een tijdloze klassieker. De nieuwe Louis Vuitton Multi Pochette is vanaf deze maand verkrijgbaar in Louis Vuitton winkels en online.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion