National Glamour Day 2019: Jessie Jazz vertelt 'Kaj zag de ring en dacht die past bij Jessie'

‘Ik draag toch het liefst sieraden die ook echt iets voor me betekenen’

jessie-jazz-kaj-gorgels
Jessie Jazz VuijkInstagram

Elk sieraad is bijzonder, vertelt een eigen verhaal en kan je look afmaken. Misschien voel jij je wel heel naakt zonder het sieraad dat je van je moeder/oma hebt geërfd. En doe je het sieraad dat je (jezelf) cadeau hebt gekregen (of gegeven) ter viering van een bijzondere gelegenheid nooit af, zelfs niet met douchen. We feel you.

Jessie Jazz kreeg prachtige ring cadeau van Kaj

Glamour vroeg Jessie Jazz naar het verhaal achter haar meest dierbare sieraad. ‘Ik ben verslaafd aan sieraden, gouden sieraden. Het liefst heb ik aan iedere vinger een ring en hangt mijn hele nek vol met kettingen vol, haha.

Één keer in de zoveel tijd krijg ik een sieraad met een bijzondere betekenis cadeau, zoals de diamanten ring die mijn tante zo'n vier jaar geleden schonk. Ze was net verhuisd naar Suriname en was even terug in Nederland, we hadden elkaar zo gemist en ze gaf mij haar allereerste gouden ring (die ze voor zichzelf had gekocht). Ook al is ze ver weg, zo voelt ze dichtbij, dichtbij mij. Die ring draag ik altijd! Pas heb ik ook een hele mooie ring met kristal van Kaj gekregen, hij zag 'm en dacht die past bij Jessie. Dat we helemaal naar Antwerpen zijn gereden - ik had in de auto nog geen idee -om de ring te halen. Het is een hele speciale ring, ook vanwege het lieve gebaar.

Dierbaarste sieraad

Wat ik ook leuk vind is mezelf een mooi sieraad geven, zoals de Double Initial Coin Necklace van Vedder & Vedder. Mijn dierbaarste sieraad! Ik heb de initialen van mijn moeder en mijzelf erin laten graveren. Mijn moeder is - sorry Kaj - de belangrijkste persoon in mijn leven. Zó draag ik elke dag een stukje van haar bij me, daar hecht ik veel waarde aan. De ketting is klassiek en past ook écht bij mij, want mooi in haar eenvoud. Het is mijn ultieme basisstuk op het gebied van sieraden.

Het dragen van deze sieraden mij een vrouwelijk gevoel, iets wat ik dagelijks wil uitstralen. Ik voel me compleet met mijn sieraden. En hoewel ik mezelf zou willen behangen met sieraden, draag ik toch het liefst sieraden die ook echt iets voor me betekenen. Vanwege de verhalen (en herinneringen) achter de sieraden.’

P.S. wil jij - net zoals Jessie - jezelf een sieraad cadeau geven? Een geliefde kan natuurlijk ook. Glamour geeft hieronder 'sieraden suggesties'. Enne, je shopt ze allemaal op National Glamour Day (zaterdag 28 september) mét 20% korting. Get yours!

De National Glamour Day shoppingguide ligt in de schappen van Albert Heijn en is verkrijgbaar via ah.nl. En guess what, bij aankoop van twee beautyproducten (let wel: alleen geldig op Nivea, Love, Beauty&Planet, Andrélon, Oral-B en Always) ontvang je de National Glamour Day shoppingguide zelfs gratis!

Meer informatie over de deelnemende merken? Dan moet je hier zijn.

Sla je liever online, vanuit huis of je vakantieadres, je modeslag? Meld je dan hier aan voor het ontvangen van de National Glamour Day kortingscodes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder