Kendall Jenner is nu helemaal blond

Het topmodel had een volledige haartransformatie tijdens Londen Fashion Week

kendall-jenner-blond
James DevaneyGetty Images

Kendall Jenner staat bekend als hét model uit de Kardashian-Jenner familie, gekenmerkt door haar lange donkere lokken die ze deelt met (half)zussen Kylie, Kim en Kourtney. Tijdens Londen Fashion Week werd Kendall echter gespot in een totaal andere look, waar ze haar zwarte coupe heeft verruilt voor een volledig blond kapsel.

Fashion show, Shoulder, Joint, Outerwear, Runway, Bag, Style, Fashion model, Street fashion, Fashion accessory,
IMAXTREE.COM

Kendall Jenner blond

Kendall kreeg een totale haar make-over voor de Lente/Zomer 2020 show van Burberry die het model gisteravond liep tijdens Londen Fashion Week. Het model had alle ogen op zich gericht door de grote schok die haar nieuwe coupe bij het publiek teweeg bracht. Nu is het sowieso een zeldzaam gezicht om Kendall op de catwalk te zien; het model liep afgelopen New York Fashion Week geen shows en ook tijdens de presentaties van de vorige Herfst/Winter 2019 collecties was het model bij slechts enkele shows te bekennen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is niet de eerste keer dat Jenner blond gaat voor een fashion show. In 2016 was het een blonde coupe voor de herfstshow van Balmain, terwijl bestie Gigi Hadid een donker kapsel had. Deze haartransformatie kwam echter tot stand door een pruik, waar Kendall nu gaat voor een natuurlijke kleuring met een honingblonde tint.

Balmain : Backstage - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2016/2017
Antonello TrioGetty Images

Is blond de nieuwe kleur?

Als we op de foto afgaan ziet Kendall's nieuwe blonde kapsel er zeer realistisch uit, en is er bijna geen twijfel mogelijk dat het model haar haar heeft geverfd voor de show. Jenner is niet het enige supermodel dat dit seizoen naar een blonde haarkleur wisselt. Bella Hadid ging onlangs voor een heldere, honingblonde look, perfect voor het einde van de zomer. Misschien was zij de inspiratiebron voor Kendall om te kiezen voor haar blonde lokken? Of het is de rest van de Kardashian-Jenner familie, die geen vreemden zijn voor constante haarveranderingen. Wat de reden ook is, wees voorbereid dat deze specifieke haarkleur overal te zien zal zijn dit najaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion